Selecteer een pagina

Uniek in West-Nederland

Bevlogen, enthousiaste crew

Professionele begeleiding

Ervaren vlieger

Even voorstellen…

Ik ben Dennis Lamboo, oprichter van WestHeli. Met WestHeli verzorg ik als vlieger, samen met een kleine crew, helikoptervluchten voor verschillende doeleinden. Zo kunt u tickets boeken voor een rondvlucht, bedrijfs- of productpromotie, luchtopname of zakelijke gelegenheid. Ik hoop dan ook binnenkort uw helibelevenis te verzorgen!

Benieuwd bij wie u straks in de helikopter stapt? 

Ik zal mij even kort voorstellen. Mijn eerste helikopterervaring was toen ik werkte als stuurman van containerschepen en verantwoordelijk was voor het technisch onderhoud in de machinekamer. Ik werkte voor Heerema. Dat is een Nederlands bedrijf die actief is in de olie- en gasindustrie. Vaak midden op zee dus. Daarom werd ik regelmatig als passagier per helikopter van het platform naar wal gebracht voor werk. Ik dacht: dat vliegen, dat wil ik ook kunnen!

Vliegbrevetten halen in Wales, Nederland en Noorwegen

Ik behaalde in juni 2014 mijn PPL (Private Pilot License) bij een kleine lokale vliegschool in het Verenigd Koninkrijk. Of eigenlijk in Wales. Hier is vliegen goedkoper en krijg je meer vrijheid. Ik ben later met mijn vriendin en mijn zusje teruggegaan om meer vlieguren en ervaring op te doen.

Met dat vliegbrevet mag je echter niet vliegen tegen vergoeding, maar ik had al wel in mijn hoofd dat helikoptervliegen naast mijn baan voor mij de ultieme combinatie is. Ik behaalde daarom in juli 2018 mijn CPL (Commercial Pilot License), zodat ik tegen betaling vluchten kan uitvoeren. In maart 2019 ben ik nog een maand naar Noorwegen vertrokken om mijn Multi Engine Instrument rating succesvol af te ronden. Hiermee mag je vliegen onder verslechterde meteorologische omstandigheden in een Multi Engine helikopter. Zo heb ik door de jaren heen de basis gelegd voor WestHeli Helikopter Services.

WestHeli vliegt met de Robinson R44

WestHeli vliegt met een Robinson R44 helikopter. Dit is een van de meest gebruikte helikopters ter wereld. De cabine biedt ruimte voor één vlieger en maximaal drie passagiers (van maximaal 130 kg). De Robinson R44 staat bekend om de betrouwbaarheid en het passagierscomfort. Zo kunt u gemakkelijk in- en uitstappen en zit iedereen bij een raam. Perfect zicht dus en daarom ideaal voor rondvluchten!

Infographic Robinson R44
Robinson R44 landing

WestHeli homebase

Heeft u voor uw helikopterbelevenis een mooie opstap- en/of landingslocatie in gedachte? Dat kan! In theorie mogen wij zelfs in uw achtertuin landen zolang deze groot genoeg is (50 x 50 meter). Heeft u een mooi idee? Bel of mail ons gerust. Wij denken graag mee over een unieke ervaring en maken een offerte op maat voor u.

Kiest u voor een standaardvlucht uit de ticketshop? Dan maakt WestHeli voor de opstapplaats gebruik van de homebase van de Heliport aan de Broekweg in Harskamp. 

stuur ons een berichtje

We komen zo snel we kunnen bij u terug. 

homebase

Strauszplantsoen 14
2253
 CG Voorschoten

telefoon

06 20 99 71 08

Zakelijke gegevens

KVK: 72650931
BTW: NL001553678B06