Selecteer een pagina

stuur ons een berichtje

We komen zo snel we kunnen bij u terug. 

homebase

Strauszplantsoen 14
2253
 CG Voorschoten

telefoon

06 20 99 71 08

Zakelijke gegevens

KVK: 72650931
BTW: NL001553678B06

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook telefonisch tickets of cadeaubonnen bestellen?

Doordat ons bestelproces is geautomatiseerd, is het voor beide partijen het handigst om via onze ticketshop te bestellen. Mocht u bedrijfsmatig tickets willen bestellen, dan kunt u het beste even contact opnemen via het contactformulier. Wilt u van te voren weten of er een bepaalde datum of specifiek tijdstip beschikbaar is, bel of mail ons gerust. 

Als ik een ticket of cadeaubon bestel, hoelang duurt het dan voordat ik het ticket binnen heb?

We laten u zo snel we kunnen weten dat uw bestelling in goede orde is ontvangen. Binnen maximaal 5 werkdagen ontvangt u uw persoonlijke ticket per e-mail. Check voor de zekerheid ook uw spambox! 

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

Tickets of cadeaubonnen besteld in de ticketshop zijn altijd inclusief BTW. Vraagt u een offerte aan voor bijvoorbeeld zakelijke doeleinden, dan vermelden we de BTW altijd apart.  

Zijn de genoemde prijzen per persoon?

Nee, uw ticket is geldig voor één vlucht. Dat kan dus voor 1 persoon zijn tot maximaal 3 personen. De prijzen gelden voor een vlucht met vertrek vanaf onze homebase weer terug naar onze homebase in Harskamp.

Is er een meerprijs voor een andere op- en afstap locatie?

Wij rekenen kosten door indien de vlucht afwijkt van de standaard (van onze homebase terug naar onze homebase). Zo brengen wij bijvoorbeeld benzinekosten en reistijd in rekening. Wilt u een andere opstapplaats of landingsplaats voor uw vlucht? Dat kan zeker! Laat het ons van te voren weten via het contactformulier. Dan maken wij voor u een prijsopgave op maat en regelen we direct de benodigde certificaten en akkoorden.

Wie bepaalt de route?

U! Samen met uw vlieger. Heeft u een bezienswaardigheid die u graag van bovenaf wilt bekijken? Laat het uw vlieger weten. Laat u zich liever verrassen? Onze vlieger heeft genoeg ervaring om voor u een mooie route voor te bereiden.